Søndag den 15. september kl. 14.00 på Bavnehøj

 

Musik fra dengang Farfar var ung:John Mogensen, Bamses Venner, Teddy Edelmann og country, samt egne numre


Søren Engebæk Christensen

 Har spillet musik lige så længe, han kan huske.
Allerede som 4-årig lagde den 61-årige musiker ud med at prøve kræfter med en trompet, og i de sidste 25 år har countrymusik med et kærligt twist af rock og pop været hans adelsmærke.

Han er en værdsat gæst i pensionistforeninger, på kroer, i forsamlingshuse og på kræmmermarkeder over hele landet, hvor han dels møder op med sit eget repertoire – dels med tekster og musik af andre kunstnere.

Og på det seneste har de store scener også haft bud efter ham. Sidste år deltog han bl.a. i ”Dansk Top Talent” på DK 4, samt ”Danmark har talent” på TV2.

Den afdøde, legendariske sanger, sangskriver og komponist John Mogensen er en kilde til evig inspiration for Søren. Nogle producere mener endda, at Søren E. er et godt bud på en ny John Mogensen.

”Jeg er meget inspireret af John Mogensen, for lige som hos ham banker mit hjerte for den lille mand og for de mennesker, der møder modgang i livet. Noget, jeg også selv har mærket på egen krop. Man kan sige, at jeg kombinerer musikken med tekster, der giver mening, og som publikum måske også kan bruge til noget i deres liv, ”siger Søren, der klart foretrækker stemningen i et øltelt på et kræmmermarked, fremfor på en smart café.

 Underholdning inkl. kaffebord 30 kr.

 Ingen tilmelding – alle er meget velkomne